Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων

Tακτικός καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον εργασίας για εσάς και τους υπαλλήλους σας, αναθέστε το θέμα του καθαρισμού του επαγγελματικού σας χώρου στην Polis Building Services κι εσείς επικεντρωθείτε απερίσπαστοι στα καθήκοντά σας.

Η Polis Building Services παρέχει τακτικούς καθαρισμούς γραφείων και επαγγελματικών χώρων για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και είδους, σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής

Για την συντήρηση καθαρισμού των επαγγελματικών χώρων σας, η εταιρεία καθαρισμού Polis διαθέτει είτε μεμονωμένους μόνιμους καθαριστές είτε πολυμελή συνεργεία καθαρισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες.

Ο συνδυασμός του έμπειρου και απόλυτα ελεγμένου και αξιόπιστου προσωπικού μας , με τη χρήση των κατάλληλων απορρυπαντικών, καθαριστικών και μηχανημάτων και σε συνάρτηση πάντα με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς , εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και τη μακροχρόνια συνεργασία.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και ζητήστε την προσφορά μας για τον καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Μετά από επιτόπια επίσκεψη στους χώρους σας, θα συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες καθαρισμού των χώρων σας, τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν για καθαριότητα, και θα σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση καθαρισμού που θα συνδυάζει άριστη ποιότητα καθαρισμού και φυσικά οικονομία.

Αναλαμβάνουμε τακτικό καθαρισμό- φροντίδα- συντήρηση καθαρισμού σε κάθε επαγγελματικό χώρο: γραφεία, γυμναστήρια, σχολεία, φροντιστήρια, καταστήματα, αποθήκες, κλπ

Τακτικοί καθαρισμοί γραφείων και επαγγελματικών χώρων στην ώρα και στην τιμή που χρειάζεστε

Επικοινωνήστε μαζί μας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque fringilla, augue eu faucibus porttitor, mauris augue porta sapien, quis ullamcorper massa diam nec arcu.